SİVAS / MERKEZ - Şehit Talha Emre Zileligil İlkokulu

May

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (Köklerden Geleceğe) öğrencilere hem uluslararası arenada rekabet edebilecekleri beceriler kazandırmayı hem de kendi milli, manevi, kültürel ve tarihi miraslarına sahip çıkmalarını  amaçlamaktadır.

Yeni müfredat 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılından itibaren okul öncesi, ilkokul 1. sınıf, ortaokul 5. sınıf ve lise 9. sınıflardan başlayarak kademeli olarak uygulanacaktır.

Yeni müfredat ile beceri temelli sadeleştirilmiş öğrenme modeli uygulanacak.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları okulumuz bahçesinde öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Programın hazırlanmasında emeği geçen Türkan Şahin, Hüseyin Saygılı ve Esra Divarcı öğretmenlerimiz ile etkinleri hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi okulumuzda coşku ile kutlandı.

Mrt

Okulumuz halk Oyunları Kursları, kurs görevlisi Hande DURMAZ antrenörlüğünde devamk ediyor.

Okulumuz sanatta, sporda ve akademik başarıdaöğrencilerimizi tüm imkanlarıyla teşvik etmeye devam edecektir.

Mrt

3/C sınıfı tarafından21 Mart Down Sendrome Farkındalık Günü'nde farklı renk çoraplar giyerek farkındalık dünü etkinliği yapmıştır.

Mrt

Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik Ve Psikolojik Danışma Bölümü öğrencilerinin uygulama eğitimleri okul rehber öğretmenimiz Ayten KAYA danışmanlığında başlamıştır. Kolaylıklar diliyoruz.

4/A sınıfı öğrencimiz Ömer Asım ÖZDOĞAN

4/A Sınıfı öğrencimiz Fatma Zehra KARAKOÇ

4/B Sınıfı öğrencimiz Esila AHRAZ

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası kodlama etkinliği öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Gençlik spor il müdürlüğü koordinasyonunda okulumuz futbol takımı turnuva için Antrenör Yaşar GÜMÜŞ tarafından hazırlanıyor. Başarılar Diliyoruz.

Mrt

1. Sınıf öğrencilerimize Sivas Emniyet Müdürlüğü tarafından Trafik eğitimi verildi. Emniyet Müdürlüğü personellerimize teşekkür ediyoruız

Mrt

Ana sınıfı öğretmenimiz Emine AHRAZ "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında etkileşimli kitap okuma etkinliği yaptı. Etkinlikte yöresel kıyafetler ve eskiden kullanılan araç gereçler sergilendi.