SİVAS / MERKEZ - Şehit Talha Emre Zileligil İlkokulu

Mrt

Gençlik spor il müdürlüğü koordinasyonunda okulumuz futbol takımı turnuva için Antrenör Yaşar GÜMÜŞ tarafından hazırlanıyor. Başarılar Diliyoruz.

Mrt

1. Sınıf öğrencilerimize Sivas Emniyet Müdürlüğü tarafından Trafik eğitimi verildi. Emniyet Müdürlüğü personellerimize teşekkür ediyoruız

Mrt

Ana sınıfı öğretmenimiz Emine AHRAZ "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında etkileşimli kitap okuma etkinliği yaptı. Etkinlikte yöresel kıyafetler ve eskiden kullanılan araç gereçler sergilendi.

Ock

OKULMUZ 1. VE 2. KADEME ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA, PENÇE - KİLİT OPERASYON BÖLGESİNDE ŞEHİT DÜŞEN KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN SAYGI DURUŞUNUN ARDINDAN İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

ŞEHİTLERİMİZİN KABRİ NUR, MEKANLARI CENNET OLSUN.  ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Ock

Çocuklarımıza ve velilerimize hayırlı olsun başarılarının devamını diliyoruz. Değerli öğretmenimiz Safiye Hanım'a emeği için teşekkürler.

Ock

112 Acil çağrı merkezi personeli oklumuz 2.,3. ve 4. sınıf öğrencilerimize acil durum eğitimi vermişlerdir. Kendilerie teşekkür ediyoruz.