SİVAS / MERKEZ - Şehit Talha Emre Zileligil İlkokulu

Ara

!-C sınıfı öğrencilerinden Yusuf ÇINAR' ın Yanardağ Deneyi (Ğ, ğ sesini hissetirme çalışması) Emeğine sağlık küçük bey

Ara

Okulumuz 1/C sınıfı öğretmeni Merve POLAT ın düzenlediği etkinlik ile öğrencilerimiz hem oyun oynadılar hemde kelimeleri okudular. Merve POLAT öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz Anasınıfı B şubesi Emine AHRAZ başjanlığında tiyatroya gittiler. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz

Ara

3-B sınıfı öğrencilerimiz trafik eğitimi aldılar. Eğlenceli bir eğitim di. Emeği geçen öğretmenlerimize ve trafik eğitimi alanında görevli olan trafik polislerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

1-C SINIFI ÖĞREMCİMİZ İKRA ACAR IN MEVLANA HAFTASI SUNUMU (ISINAN HAVA YÜKSELİR DENEYİ) TEBRİK EDİYORUZ.

Ara

OKULUMUZ 3-A, 3-B, 3-C, 3-D, 4-A, 4-B VE ANASINIFI B ŞUBELERİNİN BİRLİKTE KATILDIĞI "NASRETTİN HOCA 2 DİNAZORLAR ÇAĞI FİLMİNİ BERABER İZLEDİK. EMEĞİ GEÇEN PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

1-C Sınıfı Ç harfinde legolardan çiçek ekti

Ara

İl Jandarma Komutanlığı bilinçli teknoloji kullanımı ve jandarma hakkında bilgi verdi. Öğrencilerimize balon ve dergi hediye edildi. İl jandarma komutanlığına teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz rehberlik öğretmeni Ayten KAYA tarafından okulumuz 1. sınıf öğrencilerimize snellen göz tarama tsti uygulandı.

3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK VERİMLİ DERS ÇALIŞMA SEMİNERİ VERİLDİ

1. ve 2. sınıf öğrencilerimize yönelik tbm sağlıklı yaşam semineri verildi

Ara

Sivas Medicana hastanesinden diyetisyen Cansu ARSLAN tarafından 1. sınıf öğrencilerimize yönelik beslenme eğitimi verildi.

Kas

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ AYTEN KAYA TARAFINDA EKİM AYINDA PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK VELİ SEMİNERİ VERİLDİ. DEĞERLİ ÖĞRETMENİMİZE VE KATILIM SAĞLAYAN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ