SİVAS / MERKEZ - Şehit Talha Emre Zileligil İlkokulu

Mrt

HALK OYUNLARI KURSUMUZ 13 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLIYOR. HER HAFTA PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNLERİ 3. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ KURSUMUZA KATILACAK

Ock

MEB'na bağlı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Tüm Akıl ve Zeka Oyunları
Federasyonu ( TAZOF ) arasında 30.12.2021 tarihinde imzalanan “Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası” iş birliği protokolü kapsamında ''Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvuları başlıyor.

Ock

MEB ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmeleri, Yeşilay cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmaları vb. sağlamak amacıyla "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi" kapsamında bağımlılık konulu yarışmalar devam ediyor.

Ara

Okulumuz 1, 2 ve 3. sınıflrının katılacağı bilsem sınav takvimi. Katılacak öğrencilermize başarılar dileriz.

ATIK KAĞIT TOPLAMA KAMPANYAMIZ BAŞLIYOR.

GELECEĞE BİR EL DE SE UZAT!